Juokse tai päähän

Kuopion hyviä puolia täydensi tänä vuonna Agirotu. Ei tarvinnut järkähtää paikkakunnalta mihinkään. Seitsemän hylyn ja yhden kympin takia ei olisi kannattanutkaan. Minun Agirotuni oli kaikkea ja vähän päälle. Se oli hauskuutta, kiirettä, yllätyksiä, ystäviä, rotuilua, epärotuilua, sadetta ja paistetta.

Tuurasin Esaa kahtena päivänä. Se oli ihanaa. Krum on upea ruskea viuhahdus. Jos Krumeja kasvaisi joka oksalla, minustakin voisi tulla sheltisti. Selttihylkimisiä lukuun ottamatta meillä meni aivan kivasti. Krum ei pannut läsnäoloani pahakseen. Se oli räkä poskella koko ajan. Mitä enemmän väkeä sitä enemmän räkää. Sujui miten sujui, ilo oli minun puolellani. Nautin agilitysta. Nautin oikein kunnolla.

Sunnuntaina kirmasivat niin seltit kuin cavalieritkin. Senni ja Fasu tykittivät nuorten avoimissa SM-hopeaa. Valitettavasti joukkuetoverimme loukkasi itsensä. Oli Eon onni päästä messiin. Niin RITVAN ALAISISTA tuli ANOPPI KÄSKEE. Joukkueemme oli piinkova. Kaikki Piin tuntevat tietävät, että koira uhraa ennemmin oikean silmänsä kuin häviää.

Menestyksemme tielle kompuroi vain yksi rapakuntoinen ohjaaja. Vaikka taivasten saavi keikautti viilentävän tilkkasensa täsmällisesti hilpeän joukkueemme niskaan, maitohapot tekivät tehtävänsä jo Jenten kierroksella. Emäntä tarvitsee tukevaa kuntokuuria. Niin se vain on.

Ilman apua en olisi selvinnyt Imeväisen hoidosta tai tallentunut videolle. En olisi ollut oikeaan aikaan oikealla radalla. Päällekkäisyyksien vuoksi en olisi edes pystynyt jäähdyttelemään koiriani. Joten: Kiitos Ritva. Kiitos Jaana. Kiitos Leena. Kiitos Jani. Kiitos Senni. Kiitos Risto. Kiitos tuntematon ratatyöntekijä. Kiitos te kaikki ihanat! Te teitte Agirodun.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s