Oravan pesä

En ole vielä koskaan onnistunut Liedossa. Enkä onnistunut tälläkään kertaa. Agilitya lukuun ottamatta meillä meni aivan hyvin. Eikä agilitykaan niin huonosti mennyt.

Telttauduimme ihan hallin eteen. Saimme seuraa. Imeväinen loisti kisamaskottina pinkeissä Peltoreissaan. Anoppi hoiti maskottia ja oikaisi vääryyksiä. Ihmiset ottivat tänäkin vuonna telttamme kiinni, kun se lenteli missä sattuu. Sää suosi. Kiitos Jyväskylän, namutkaan eivät loppuneet kesken.

Ensimmäinen karsintaratamme oli höpöhöpöä. Kielto yllätti jo ennen kuin aloin olla huono. Toisella kierroksella fiilikset olivat parhaat mahdolliset. Yksi keppipomppu ei voinut lannistaa hienoa tekemisen meininkiä, josta sain nauttia pienen keskittyneen kiiturini kanssa. En luottanut, vaikka lupasin. Oma vika.

Olen tätiytynyt. Nykyään iloitsen jo siitä, jos ylipäätään pääsemme maaliin. Huipputuloksia ei tarvita, kun oma koira on se kaikkein hienoin ja paras koira.

Jälkeenpäin ajateltuna lauantaille jämähtäminen on silkkaa piinausta. Neljättä kertaa peräjälkeen. Myyrmäki-aikoina pääsin sentään jokaisena kolmena vuonna finaalipäivälle. Se oli silloin, ja nyt on nyt. Olen kehittynyt henkisesti. Fyysisesti olen ottanut takapakkia. Pitäisi heittää henkisyydet mäkeen ja juosta. Eikä lähteä Lietoon.

Sunnuntaina paistoi aurinko koko päivän. Päivä oli kaikista karsintafinaaleista ehdottomasti huikein. Kannatti lähteä katsomaan. Vaikka Turkuun saakka.

Ajoimme yöllä kotiin. Savossa satoi oikein paljon ja häiritsevästi. Imeväinen oli valtavan iloinen ja löysi varpaansa.

Kenties joku on havainnut ripauksen katkeruutta Lietoa kohtaan. En tunnusta. Mutta jos ensi vuonna pääsisin jälleen Seinäjoelle tai mihin tahansa muualle kuin Turun seudulle, raapustan tukun sydämiä.

Nollien keruuhan on jo hyvässä vaiheessa. Ainakin se on vaiheessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s