Tunteellinen siili

Piirinmestikset jäivät meiltä tänä vuonna väliin. Ei vain kerennyt eikä kyennyt. Elokuun ohjelmistoon kuului tärkeääkin tärkeämpi, pakollistakin pakollisempi vauvauinti-info. Päätin, että meidän vauvammehan ui. Suuntasimme siis Tampereelle.

Älkööt kukaan kuitenkaan kuvitelko, että kärsisin vakavasta äitiytymisestä. Toki keksimme viikonlopun ratoksi myös muuta pientä puuhastelua. Kaksipäiväiset takuttelut osuivat sopivasti samaan saumaan. Uusi ruokailuryhmä oli saatava hetinyt. Eli jalat pysyivät tukevasti tässä elämässä.

Perheestämme löytyy nykyään yksi äititunteiden viaton uhri. Imeväinen on ollut ensipäivistään saakka Krumille tärkeä. Nyttemmin välittämisen tunteet ovat suorastaan röyhähtäneet. Krumille on kunniatehtävä olla läsnä aina, kun Imeväinen tarvitsee apua. Ja vaikkei tarvitsekaan. Ken on nähnyt Krumin ja Whitiöt, voi päätellä, miten Krum nauttii Imeväisen seurasta. Ruskean karvahahmon ilmestyessä näköpiiriin myös Imeväisen suu vääntyy virneeseen. Odotapa vain Krum. Se vasta kierii ja pyörii lattialla.

Sunnuntaina kukonlaulun aikaan lastenallas vallan pursui rakkautta. Imeväinenkin siellä sinisen kirjavissa uikkareissaan pärskytteli vettä pulleilla raajoillaan. Ei tykännyt huonoa. Mikäs hänellä ollessa, varpaat suussa kelluen.

Ei tullut palkintoja kakkosista saati kolmosista. Voi sitä silti päivänsä huonomminkin viettää. Yritän uskotella itselleni niin.

Kisapakka hajoili. On uskomatonta, miten joutsen muuttuu ankanpoikaseksi yhdessä yössä. Lauantain menomeininkiä ei edes nollatulos olisi tehnyt hienommaksi. Sunnuntaina ei sitten onnistunut oikein mikään. Mutta koska lauantaina oli niin mukavaa, tubetin päivän startit:

Esa meinasi, että Jente on kipeä. Rimantiputtelua ja haisteluja. Onhan se hypännytkin huonosti jo pidempään. Fyssarille olisi jälleen töitä.

1 thought on “Tunteellinen siili

  1. Voi että mä nautin lukea sun hienoa tekstiä!!!
    Ja kun katsoin tota Krum-videota, mietin, että kyllä ton koiran ”pää” on aikamoisen kohdillaan<3…
    Huomenna nähdään!

    -Jaana-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s