aswdcd 3

Eheh. Joku fiksumpi voisi ottaa opikseen, jos tekisi kahdella koiralla perätysten saman keppivirheen. Mutta en minä. Minä menen ja yritän samaa kolmannellakin koiralla (jos ei muuten, laitan sen onnistumaan!). Ei onnistunut. Neleh meni putkeen.

Videolla on myös Jenten hyppyrata, jossa persjättösuunnitelmani ja Jente eivät käyneet käsikynkkää. Joskus lankean kuvittelemaan olevani ajatuksenvoimalla kääntyvän ja ansaesteitä hylkivän pikkusheltin ohjaaja. Jente ei ole todellakaan mikään pikkusheltti.

Eo oli päivän viimeinen starttaaja. Ei käynyt edes mielessä, että kuuro koira, joka ei pysy lähdössä, menee putkeen. Hieno päätös hienoille kisoille.

Videon tsekannut saattoi huomata Eon menevän pieniä hyppyjä. Kuukausi sitten toteutin sen, mikä olisi pitänyt toteuttaa jo viisi vuotta sitten: Eo mitattiin miniksi. Eo on arjessa epäonninen. Noustessani pöydästä tuoli tökkää tietenkin juuri Eoa silmään. Eo on se, jonka varpaille astutaan, jonka häntä jää oven väliin ja joka innostuessaan juoksee päin puuta niin että sattuu. En yhtään ihmettele, että alun perin Eon miniys katkesi kahteen medituomioon. Mutta nyt se on mini. Se on niin selvä semmoinen, että kollegion tarvitsi ainoastaan todeta asia.

Jenten ja kuurojen tampioiden ohjaaminen samassa startissa ei ole hyvä idea. Ne eivät kulje samalla formaatilla. Ilman Jenteä Neleh olisi oiva kisakaveri. Ilman Jenteä ja Nelehiä Eo olisi sitä. Jentelle hylky tulee nopeimmin.

Huomenna lähdemme reissuun, minä ja Imeväinen. Menemme junalla. Autolla pääsisimme perille ehkä ensi viikolla. Vauvan vaaka ei halua eikä tee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s