Tunnustan, tunnustan

Heippa hei täältä väsymyksen rajamailta! Pieni iloinen uniterroristi hallitsee koko talon nukkumisasioita entistä valvottavammalla otteellaan. Kirjoittaakseen päässä pitäisi pyöriä muutakin kuin pörinää. Nyt ei pyöri, mutta uhmaan silti, syystä. Päistikkaa on saanut tällaisen, sydämen ja kaikkea:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin viidelle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it -lappu, ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla, ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Tunnustus ei tullut mistä tahansa blogista vaan ihan parhaasta koirablogista. Miten mieleni pakahtuikaan ja oloni heittäytyi otetuksi kertaheitolla! Horinoillani on ehkä neljä lukijaa. Meillä on noin neljä todella hyvää lukijaa.

En haluaisi olla maailman tylsin, mutta olen silti: en voi olla takaisintunnustamatta blogia, jota klikkaan aina ihan ensimmäisenä. Sitten hekottelen monessa kohdassa. Sitä paitsi selttiin verrattuna cavalieri on paviaani, mutta parsoni on vielä paviaanimpi.

Toisissa koirissa on tosiaan jotain, mikä saa sydämen läpättämään. Tällaisilla koirilla saattaa olla myös nettielämä. Niin kuin Sinni Sinnikäs tai Alma ja Thelma. I sydän your dog, ja sitä lukee, mistä pitää!

Mummoista tutun piirustajan Vasemmalla käjellä on oikea blogien helmi. Minä en piirrä kummallakaan kädellä enkä hallitse huumoria. Vasemmalla käjellä toteuttaa molemmat hykerryttävällä tavalla. Erityisansiona mainittakoon, että stripit kestävät hyvin useamman lukukerran.

My Exploration on kuin mielenkiintoista kirjaa lukisi. Se on täynnä hyvää fiilistä ja positiivista asennetta ilman pissistelyä, hörhöilyä tai jeesustelua. Tykkään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s