Vain yksi voi olla ykkönen ja me olemme kolmosia

Jaahas. Joku meinasi, että naisliike vapautti naisen kyökin kahleista muihin hommiin. Luulen, että Joku oli väärässä. Hänen täytyi tarkoittaa astianpesukonetta. Meillä on nyt nimittäin sellainen. Ajasta tuli vähemmän ylellisyyttä eikä kokkailu ollut enää koskaan entisellään.

Kuukauden kisapyrähdyksen teimme Hyvinkäällä. Olisi kannattanut ohjata koira viimeiselle esteelle saakka myös keskimmäisellä radalla. Olisi tullut tuplaten hyvä mieli. En muuten osaa keskittyä yhtä aikaa ohjaamiseen ja ajattelemiseen. Muurin palikoiden funtsiminen pitäisi jättää ratanauhan ulkopuolelle. Niistosokkari on bravuurimme. On se.

Meneminen oli nautinnollista ja kivaa. Silti videota katsellessani toivoisin itseltäni vähän enemmän. Toki päädyn kuvakulma ei anna missään nimessä oikeutta pituussuunnassa tehtävälle työlle, mutta silti. Kuulun nykyään normaalipainoisten sankkaan joukkoon (hurraa!) ja voin vihdoin odottaa liikkumiseltani pontevia ratkaisuja.

Viikosta toiseen olen havainnut treeneissä seuraavaa: toisin kuin luulen en handlaa Jenten linjoja tai rintamasuuntaani. Jente on kotiäidin unelma. Sen kanssa saa täydellisesti suoritetuista kolmesta ensimmäisestä esteestä euforiapölähdyksen, joka kantaa seuraavaan torstaihin saakka.

Ja mitä blogin päivittämiseen tai päivittämättömyyteen tulee, en ota paineita.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s