Kuka pysäyttäisi koikkerin

Välillä en ole varma, pitäisikö Aia-treenin jälkeen itkeä vai nauraa. Tällä kertaa huvitti, vaikkei ehkä pitäisi. Aia oli ensimmäistä kertaa idioottikoikkeri, hyvällä tavalla. Jos joku ei Krumin perusteella ole vielä tajunnut, meille on ihan sama, mihin koira agilityssä liikkuu, kunhan se vain liikkuu. Vaikka sitten näin (varoitus, videon katsomisen seurauksena koikkeri saattaa juoksennella näkökentän läpi koko loppuillan):

Koska maanantain pentutreeneissä Aian liikkeelle saaminen oli jälleen työn ja tuskan takana, lampsin Tallille järein leikkiasein varustautuneena. Olin kaivanut kaapin uumenista Quita-mummun vinkuhiirijemman. Tulihan se vähän yllätyksenä – Aia ja Aian vinkeet. Ryökäle liikkuu nopeampaa itsekseen kuin ohjauksessani. Olkoon omatoiminen. Nyt katson mitä tahansa eteenpäin suuntautuvaa liikettä hyvällä.

Viimeisessä elinoinnissa Kaarinassa Aia oli superihana. Hyvä asenne, nätit sivuirrotukset ja sähäkkä ote targettipalkkauksella. Kävi kivasti kiinni myös leluun, kun lopuksi kokeilin.

Aia on kummallinen koiruliini. Välillä off ja sitten on. Ota koikkerista selvää.

2 thoughts on “Kuka pysäyttäisi koikkerin

    • Jep, kyllä se vetää. 😀 Klipit ovat siinä järjestyksessä kuin ne nauhalle tallentuivat. Osan juoksemisesta jätin suosiolla pois, koska koikkeri vain toisti itseään ja videosta tuli muutenkin turhan pitkä. Sitä paremmin näytti suora kulkevan mitä vähemmän olin tiellä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s