Koikkeri on moraalipoliisi joka pitää huolen siitä ettei työn tekeminen jatku ennen oikeuden tapahtumista

On hupaisaa, ettei koikkeri jätä yhtään palkkaa väliin. Joskus yritän fuskata, kun namit tekevät loppuaan. Joka kerta koikkeri etsii kunnes löytää. Koikkeri ei koskaan mene lankaan.

Kuulostaa reippaalta. Totuus on aivan toinen.

Aia on ihmeissään. ”Eikö tehtäisi jotain?” se kysyy silmät vetistäen. Aia tökkii minua useamman kerran päivässä. Harvoin olen sille huomiota suonut, mikä kieltämättä kirpaisee sydäntäni. Koira on ollut innosta pinkeä. Ehkä tämmöinen vähempi huomio tekee sille hyvää.

Tahti ei helpotu, mutta rutiinit ottavat vallan. Sitten ja sen jälkeen, kun Pätkä on parantunut flunssastaan, koirien elämänlaatu paranee. Lupaan.

Vähän tekemisen lomassa Aia on näköjään oppinut suuntakäskyt. Vasen on ollut vaikea. Koettelin koikkeria: liian monta pyörähdystä, alkoi haukkua. Hys, hys. Naapurit eivät tykkää. Osaa se.

Emme ole tehneet 2on2offia emmekä yhtään mitään muutakaan lukuun ottamatta kynttiläjuttua muutaman naksuttelun verran. Aian vastaus kaikkeen on tunkea käpälänsä milloin mihinkin. Tassusta on aika vaikea päästä eroon.

Vantaanjoki jäätyi yhdessä päivässä. Ennen sitä Jente ehti kerran lähteä pulikoimaan sorsan perään. Oli hihnassa. Ei tullut Jentestä virran viemää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s