Huomenna on koikkerin syntymäpäivä

Maanantain treenien kooste on vellonut Youtubessa jo viikon. Se ei ole mikään maailmaa mullistava pätkä, mutta se henkii koikkerin kanssa treenaamista niin hienosti, että pannaan esille. Aia kaahotteli, minä olin hidas. Noin vähillä toistoilla ja flunssassa on vaikea olla hyvä. Jente oli tulinen ja teki hyviä kontakteja. Aia rääkyi ja riuhtoi Jenten vuorolla niin, että oli kuristaa itsensä valjaisiinsa.

Renkaalla Aia piti minua ihan pellenä. Tarvitsen avustajan, targetti ei muuten toimi. Targetin käyttäminen on myös cavaliereilla ollut aina kädenvääntämistä. En syytä niitä siitä: miksi pitää kiinni jostain säännöistä, jos voi mennä sieltä, mistä reitti on helpoin. Krum on tuhmeliini, mutta jopa se noudattaa kirjoittamattomia targettisääntöjä. Se on yksi paimenkoiran ja spanielin selkeä ero.

En jäänyt veivaamaan rengasta, kun ei selvästi ollut sen päivä. Yritin naksutella jotain, mutta ei sekään ollut menestys. Aia puree sormiin ja se sattuu niin pirusti. Heitän namin mieluiten maahan, mutta Purinaan Aia meinaa tukehtua ilman omia viljelyksiänikin. Kunpa Neleh olisi vielä täällä. Neleh imuroisi koko Purinan.

Treenien tavoite toteutui. Ensi kerralla painopiste voi olla muualla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s