Hyvä me

me

Jente, Zim, Krum ja Thelma: kaksitoista starttia, seitsemän nollaa.

Täydellinen road trip. Hyvässä seurassa syntyy hyviä tuloksia.

Agilityssä on aivan parhautta lähteä kunnon vanhanaikaiselle kisareissulle. Siinä kisaseurue sulloutuu tiiviissä yhteishengessä pieneen autoon ja karauttaa kauemmas kuin olisi tarpeen. Tällaiselle retkelle ei kuulu jäykistely, nipotus tai valittaminen.

Kaikki parhaat tyypit olivat mukana. Kaisa, Senni, Esa ja minä matkustimme kompaktisti. Otimme määränpääksemme kuvankauniin Iisalmen kolmensadan kilometrin päässä. Iisalmi ei pettänyt. Kaikki oli kohdallaan – tunnelma, kisapuitteet ja keli.

Nollatilin avasi Thelma. Jente pinkoi hyvin, mutta jaloiltaan pökkelö ohjaaja hidasteli koiran tiellä kosketusvirheen verran. Toisella radalla kisa-automme riemuitsi: ensin Jente, sitten Krum, Thelma ja Zim. Kaikille nolla.

Iisalmessa Jente teki sen. Tuplan. Jente sai osallistumisoikeuden vuoden 2014 arvokisoihin. Tuplapaine näkyi päivän radoissa, mutta sama se. Thelma viimeisteli täydellisen kisapäivän. Hurjasteli triplanollan.

Kisareissulla menestys ei ole tärkeimmässä roolissa. On kuitenkin oleellista sijoittua sen verran hyvin, että palkintopallilta pokataan tarpeeksi paljon karkkia paluumatkan tarpeisiin. Reissumme onnistui loistavasti myös tämän kriteerin valossa.

Päivä venyi 20-tuntiseksi, mikä kuuluu asiaan. Kun kuskeja on monta, ei kenenkään tarvitse urakoida koko matkaa. Tällaisia reissuja pitäisi pystyä tekemään paljon useammin.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s