Ruoka-aika ynnä päiväyksen ylittänyt maksamakkara

Aian 2×2-projekti. Niin, mitä siitä sanoisi. Annoin kertaalleen olla, palasin kuukauden kuluttua takaisin sorvin ääreen ja totesin, että ei toimi vieläkään. Aia oli alun perin innosta pinkeä, kun palkkasin yhtä ja kahta avointa porttia lelulla. Into loppui kuin seinään, kun tuli kulmaa ja haastetta. Ei Aiaa huvittanut yrittää, käveli. Temppu itsessään on Aialle hyvin helppo, mutta koiran motivaatio ei riitä sen pidemmän suorituksen tekemiseen. Tiesin sen jo leikkiin ryhtyessäni. En osaa kouluttaa koiraa sellaiseksi, että se yrittäisi ja yrittäisi ilman palkkaa.

Hypyillä koettu onnistuminen lisäsi itseluottamustani. Susan Garrett ei ole tavannut Aiaa, joten päädyin soveltamaan koulutusmetodia Aialle sopivalla tavalla. Tekemään asioita, joita pitäisi välttää, ja välttämään asioita, joita pidetään tärkeinä. Roomaa ei rakenneta yhdessä yössä, mutta tie on oikea – tunnen Aian ja tänään Aia on edistynyt.

Haastoin Aiaa. Aia ajatteli eikä antanut periksi. Tästä se lähtee, Aian kepit, tunnen sen nahoissani. Aian ensimmäinen kerta kolmella portilla:

Pakko kimittää. Naapurit nukkuvat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s