Ajattele tyttö ajattele

Ajattelemisen puute ei ole Aian heikkous. Aia ei niele purematta naksutteluani. Vaikka kuinka vahvistan oikeaa, se kokeilee lukuisia vääriä vaihtoehtoja eikä varsinkaan toista juuri merkattua oikeaa. Aia tykkää mennä sieltä, mistä aita on matalin ja reitti suorin. Se pääsisi helpommalla, jos hyväksyisi ehdot heti. Hyvä asia on se, että kepit ovat simppeli temppu ja yksinkertainen toistoliike, jonka Aia hallitsee.

Nyt Aia on saatava vakuuttuneeksi yhteisistä pelisäännöistä. Välillä se on hirvittävän vaikeaa, mutta olen välttänyt umpisolmun. Aian kanssa on vain hyväksyttävä se, että vaikka se on tehnyt jonkin asian lukuisia kertoja oikein, se ei välttämättä viitsi tehdä sitä ollenkaan seuraavalla kerralla. Sitä tapahtuu paljon. Uskon, että olemme jo voiton puolella, koska Aia on ymmärtänyt, että sen on tehtävä porttitemppu kolme kertaa peräkkäin, jotta saisi palkan.

Lelupalkkaukseen en siirry ihan vielä, koska muuten homma menee pelkäksi ympyrän juoksenteluksi ja pään käyttö jää vähälle (video 1). Silmäni säihkyvät ajatuksesta, että minulla olisi päällään kepittävä koira ja sitä tässä haetaan. Nopeutta ja fokusta eteenpäin lisään myöhemmin. Nyt haastan ja pyrin edistymään nopeasti.

Vapaapäivän agilityvajeen korjaamiseksi teen parhaani täyttääkseni bittiavaruutta koikkerinkepityssaasteella. En kuvittele, että kukaan on kiinnostunut Aian harjoitteluvaiheen seurantavideoista. Mutta minä olen. Teimme helppoa keppikulmaa (video 2) käyttäen erilaisia lähestymissuuntia, ohjaajan liikkeitä ja pientä hetsausta. Se oli loistava treeni. Aia kokeili, minä oikaisin. Virheitä ja onnistumisia tuli hyvässä suhteessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s