Parin kuukauden tauko voisi tehdä hyvää

Facebook täyttyi viime viikonloppuna kuvilla shelteistä, jotka katsovat silmä tarkkana agilityn MM-kilpailuja. Tässä on vastaava kuva koikkerista. Sitä ei voisi tv:n töllöttäminen vähempää kiinnostaa. Laitoin sen möllöttämään jakkaran päälle samaan aikaan, kun isänsä duunaa taustalla MM-pronssia. Voi sydämen tykytys ja onnenkyynel mitkä skabat! Onnea tuhannesti, Outi!

kuva (4)

Olen vältellyt blogin kirjoittamista, koska en tiedä, mitä sanoa.

Kamelin selkä katkesi. Nyt annan Aian jäädä potemaan juoksuaan ja olemaan koikkeri. En jaksa vaivata päätäni Aialla. En jaksa sitä, että koira pitää hetsata ja saada asennoitumaan oikein jokaiselle esteelle erikseen. En jaksa yrittää niin paljon ja saada vastineeksi niin vähän.

Aia teki AST:n supermölleissä oikein hienon treeninomaisen suorituksen ja oli medimöllien kolmas:

Jos olisin pakannut koikkerini autoon ja huristellut kotiin, mieli olisi jäänyt iloiseksi. Mutta niin, vartin päästä edellisestä startista lähdin uusintakierrokselle. (Rataa ei ole videolla.) Kahden esteen jälkeen Aia alkoi haistella maata. Ei sitä kiinnostanut mennä.

Supermölleissä sain leikittämällä Aian jatkamaan matkaansa. Epäilen, saanko sitten, kun radalla on käännöksiä, kepit, kontaktit ja vaikka mitä vaikeaa. Riittääkö Aian menohalu suoriutua sellaisista? En rehellisesti sanottuna tiedä, kestääkö se tai tuleeko Aiasta kisakoiraa.

Jotain hyvää pitää mainita. Kisapaikoilla Aia on kuin kotonaan. Iloitsee koirista ja ihmisistä. Jos paineistuu, ei paineistu ympäristöstä. Ostin Budget Sportista alennus-Inovit. Tuli parempi mieli.

kuva (5) kuva (6)

Upeissa iPhone-otoksissa Aia tapaa lenkillä satunnaisen lapsen. Miksi tämmöisiä kuvia? Jotta muistaisin, että Aia on täydellinen kaikkialla muualla paitsi agilityssä. Se on jotain se.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s