Piirinmestaruuskilpailut ja kepit ruotsiksi

Piirinmestikset alkoivat Jenten osalta samalla tavalla kuin tämän vuoden karsinnat, eli näin:

Auts! En taaskaan tajunnut paikan päällä, että Jente teloi itseään. Onneksi on videointi, josta pystyin tiiraamaan, kuinka Jente hyppää tärskyn jälkeen oikein huonosti. Seuraavalla radalla hypyt sujuivat mallikkaammin. Vastedes kiinnitän huomioni siihen, että jätän Jenten istumaan lähtöön siihen kohtaan, mikä tuntuu hyvältä. Tällä kertaa jätin normaalia kauemmas, karsinnoissa koira hiippaili puoli metriä eteenpäin ennen vapautusta. Ponnistuspaikka muuttui kummassakin radikaalisti.

Yksilöradoilla oli hyviä juttuja ja sitten oli sekoiluja. Kaadoin muun muassa itse yhden siivekkeen. Joukkueradalla teimme varman nollan. Jänistin enkä lähtenyt hakemaan nopeinta reittiä. Mieliohjauksessani riski epäonnistua täydellisesti oli niin suuri. Vaikka Jente melkein pysähtyi ennen keppejä, olen tyytyväinen mamoiluuni. Nolla on kuitenkin joukkuekisassa aina nolla. Haun minijoukkueen lopullinen tulos oli päälle kaksikymmentä.

Kappas vain, piristin päivääni kipaisemalla hyppyradan puudelin kanssa:

Omistajaansa en ole koskaan tavannut, mutta mitä pienistä. Kokeilin lämppähypyillä, että Yaya lähtee mukaani. Sitten mentiin. En tiennyt, millaista kyytiä puudeli pinkoo, joten suunnitelman piti olla sellainen, etten vahingossakaan juokse pikkaraisen yli. Yaya totteli kuuliaisesti ja kirmasi nollan sijalla 8/61. Radan jälkeen Yaya oli myytyä puudelia. Se seurasi ja tapitti minua pyöreillä silmillään. Se johtui tietysti vastustamattomuudestani ja upeista lahjoistani agilityohjaajana eikä taskussani olevista nakeista.

Krum oli kratastrofi, joten sain mennä senkin kanssa hyppyradan. Meille sattui monta erroria, mutta kyllä Krum tuntuu koikkerin jälkeen hunajalta käsissäni. Vaikka Krum ei mene, mihin haluaisin, se kuitenkin menee.

Kaiken muun voi panna huonon ohjauksen piikkiin. Mutta. Voisiko joku kertoa, mitä ihmettä koira tekee hypyllä numero 17? Minä en ymmärrä. Tuo on asia, jota en ymmärrä paimenkoirissa ollenkaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s