Kepeämpiin tunnelmiin

Kävin shelttinäyttelyssä. Äääh.

Oikeasti oli ihan kivaa. Se ei johtunut näyttelystä vaan siitä, että oli hyvä seura. Kiitos Alma ja Kaisa mukavasta päivästä! Tuulosen Kauppakeskuksessa on sitä paitsi törkeän siisti lastenleikkipaikka.

Meluisa parkkihalli oli erinomainen koeajo. Moran kanssa on harjoiteltu yhtä paljon kuin Aian kanssa eli ei ole. Myös Mora on vakuuttanut meidät tasapainoisuudellaan. Ei tuollaisen koiran suhteen tarvitse etukäteen hermoilla, ei ole tarpeen yrittää valmistella sitä kuin jonkinlaista tulikoetta varten. Mora teki esittämisen helpoksi. Pönöttäminen tuli siltä kuin luonnostaan. Aikuisena Morasta tulee varmasti oikea näyttelykuningatar.

Helle Viitkar tuomitsi Moran Narri-veljen tapaan shetlanninlammaskoiraksi tunnistettavaksi yksilöksi. Jei: jos agility käy jonakin päivänä ylivoimaiseksi, minulla on jo kaksi koiraa, joiden kanssa voin siirtyä näyttelyharrastuksen pariin. (Not gonna happen.)

Moran ensimmäinen koiranäyttelyarvostelu Tuulosen ryhmiksessä:

”9 ½ kk vanha tricolor narttu. Hampaat, purenta ok. Haluaisin täyteläisemmän kuonon ja silmät ovat hieman pyöreät. Haja-asenteiset korvat. Hyvä kaulan pituus, hyvä runko ikäisekseen. Liikkuu rodunomaisesti. Erittäin sympaattinen luonteinen koira. Hyvin esitetty ja esiintyy.” ERI JUK3 SA

Kasvis eli Kaisa Porri kuvasi:

IMG_5162 IMG_5145 IMG_5160  IMG_5186 IMG_5187 IMG_5224 IMG_5225 IMG_5226IMG_5276IMG_5242

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s