Ei tule kesää

Rusahdus ja toinen. Mitään ei tapahtunut. Vaelsin kirjastossa. Aluksi polvi ei tuntunut erityisen huonolta – vain turvonneelta, vaikkei se ollut. Välillä iski viiltävä irtopalakipu. Käveleminen oli työlästä. Parin päivän päästä yritin lähteä kisatalkoisiin. Käännyin sadan metrin päästä takaisin kotiin, koska polveen koski taas niin kuin siihen olisi pistetty grillitikulla. Kyllä kiukutti taas joutua rajoittamaan elämää sen takia, etten voinut kävellä. Masentelin viisi päivää ja yritin lepuuttaa jalkaa, joka jumitti pohkeesta pakaraan saakka. Viikon päästä rusahduksista kävin testaamassa polven metsälenkillä. Toimi, joskin oli kovin epävarma.

Nyt tilanne on parempi. Ei se ole sama kuin kaksi viikkoa sitten, mutta parempi. Liikkeelle lähteminen on kankeaa. Uiminen sattuu. Ajatus siitä, että polvesta tulisi normaali, tuntuu kovin kaukaiselta. Ihan aluksi en ylipäätään haluaisi tuntea niveltä, kun kävelen. Tällä hetkellä en pelkää kävelemistä, hölkkäämistä kyllä.

Sain tietää, että Jente oli HAUn vuoden minikoira. Palkinnon saamiseksi pitää olla vuosikokouksessa, ja vuosikokous meni jo. Kiitos tyhjästä!

Jotta en sortuisi silkkaan ruikuttamiseen, kerrotaan viime aikojen kohokohdat: Aialla on kaksi vuotta mittarissa. On käyty silmätarkissa. ENM- ja VWD-tulokset tulivat Hollannista. Aia on nyt todistetusti ja viimeisen päälle priima friidu.

Kävin tällä viikolla treeneissä Aian kanssa. Se kannatti. Pystyin hölköttelemään. Yhteinen rytmi löytyisi niin kivasti, jos voisin juosta. Sain kuitenkin hetkittäin olla Aian kanssa radalla ilman, että ajattelin koko typerää jalkaa, mikä teki hyvää. Viikkotreenit ovat ihan paras psyykkinen voimavara. Aialle on hyväksi saada tehdä agilityä rauhassa ja omillaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s