Jänöjussin mäenlasku

Kesäänhän mahtui kaikenlaista. Teimme paljon ja vielä vähän enemmän. Elimme täysillä. Välillä väsytti. Väsymys on siitä hyvä juttu, että se menee aikanaan ohi. Sitten voi puuhailla taas lisää. Oli ihan huippu kesä. Aurinko ei paljoa paistellut, mutta eipä sitä ehtinyt kaivatakaan. 

Kolme kuukautta retkeilyä on reilu aika. Siksi oli ihana palata takaisin kotiin. Niin. Tunnustan: olen kiintynyt Tampereen kuvioihimme. Uskomatonta ja totta.

Mitäpä olisi kotiinpaluu ilman agilitya. Kipaisimme heti Ylöjärvelle ja sitten Hattulaan. Jentelle oli yksi startti. Se oli täyspotti. Teimme nollan ja voitimme. Kauppaan sisältyivät myös caciag, agilityserti ja oikeus FI AVA-arvoon. Siis mitä? Kelataanpa taaksepäin.

Nelehin kanssa olen kiertänyt aika monta kansainvälistä starttia. Enpä tiennyt ennen viime viikonloppua, että ruusuke on valkoinen. Se kertonee kaiken siitä, miten hyvin meillä on mennyt. Kaikki nämä vuodet.

Ankeamieliset ihmiset voivat olla sitä mieltä, että kyllähän kymmenen koirakon kisan voittaa leikiten. Ehkä se on joillekin helppoa. Meille se ei sitä ole, koska puhdas rata siellä täytyy osallistujamäärästä huolimatta tehdä. Eikä se nolla siitä parane tai huonone oli kisaajia viisi tai viisikymmentä.

Olen mahdottoman tyytyväinen meihin. Emme sekoilleet yhtään, vaikka noin joka toiselta esteeltä häämötti Jenten nimeä huutava ansaeste. Emme kompuroineet, vaikka hoksasin vasta meitä edellisen koirakon viilettäessä radalla unohtavani päänsisäisessä tutustumisessani muutaman esteen. Edes Jente ei tehnyt mitään jentemäisen kummallista. Homma pysyi kasassa.

Ei ne sertit sun muut ole tärkeitä. On vain todella kiva joskus onnistua. Tämä oli meille (minulle) erittäin tärkeä, repaleista itsetuntoa hivelevä onnistuminen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s