Pysy juuri tuollaisena äläkä koskaan muutu

Aia on puolivuotiaana saavuttanut merkittävän etapin koikkerin elämässä: se on sulattanut Esan sydämen. Aploodeja. Myös Krum antautuu tuon tuosta leikkimään Aian kanssa. Kaksi koikkerikakaraa, kolmesta tai neljästä puhumattakaan, on liikaa. Yksi Aia käy.

Itse elän hattaranpinkkiä kukoistuskautta. Viime aikoina elämän pienet takaiskut ovat kasaantuneet ja synkentäneet mielenmaisemaani. Mutta Aia on tuonut valoa. Aia on muistutus siitä, että elämä tässä hetkessä on kaikesta huolimatta aivan parasta. Samalla Aia on lupaus taivaanrannassa häämöttävistä jännittävistä seikkailuista. Aia on pieni täydellisyyden ruumiillistuma suuressa epätäydellisessä sopassa.

Kuusikuisen virallinen epävirallinen mittaustulos on korkeimmillaan 35,5 senttimetriä. Nyt on viimeiset hetket käsillä. Kasva, tyttö, kasva!

Senttien merkitys hälvenee, jos Aia on isona samanlainen gepardi kuin äitinsä. Pelko pois – isänsä puolelta löytyy jo pieniä ja pippurisia agilitykenttien valtiattaria. Loppuviimein agilityssä ei ole lainkaan kyse korkeudesta vaan siitä, kuinka nopeaa koira kohdistaa itsensä eteenpäin.

Värkkäsin videon muistojen arkistoon. Parhaimpia hetkiä ei ole taltioitu, mutta perus-Aia siellä viipottaa. Kun Aia on erityisen hieno, vihoviimeisimpänä ajatuksena mieleeni pulpahtaa kaivaa kamera esiin. Sellaisina hetkinä nautin upeasta koiralapsestani.

2 thoughts on “Pysy juuri tuollaisena äläkä koskaan muutu

  1. Voi että se on iloinen pentu 😀 Ja tuo hännänhuiskutus on kyllä jotain super-liikuttavaa! Ihana koiralapsi 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s