Uraputkessa

Hyvää iltaa Kemistä! Täällä periferiassa ei tahdo netti toimia. Meri on vielä jäässä. Muuten on oikein mukavaa.

Jente kipaisi tulomatkalla Oulusta nollavoiton, ensimmäisen supermiinuksensa. Sitten teimme kaksi hylkyä. Toisella radalla puomin 2on2off koki lopullisen repsahduksen, ja muikkeli painui putkeen mielen niin tehdessä. Hyppärillä unohdin radan. Tai oikeammin unohdin, mistä suunnasta yksi hyppy piti ohjata. Siinä minä tein tuplapersjättöä aivan kuten tarkoitus oli. Yhtäkkiä katsoin hyppyä numero neljätoista enkä tiennyt, miten päin se piti ohjata. Väärin meni. Hupsista. Taisi olla Sannalle liian monta takakiertoa yhdelle päivälle.

Jente tuntuu todella makealta, etenee varmemmin ja nopeampaa kuin aiemmin. Kuten ennustin kisakuntomme ajoittuu juuri sopivasti arvokisoihin. Tuplan tekeminen on vain ajan kysymys. Kunpa se osuisi ilmoittautumisajan puitteisiin. Kyse on vain minusta: siitä, pystynkö pitämään yksittäiset radat kasassa. Jente paahtaa tutusti ja turvallisesti.

Senni oli ollut kultainen ja leiponut Jentelle kakun. Nam! Oman kakkuni kiirehdin syömään treeniryhmän kanssa jo vuosi sitten.

unnamed-1

Aian viiden viikon mummolaharjoittelu alkoi tällä viikolla. Kokeiluluontoisen ensimmäisen harjoituksen kooste tulee tässä:

Katsoin hidastuksista, että Aia juoksee aivan hyvin. En aio keskittyä vielä kontaktialueeseen. Mattokin on liian lyhyt. Juokseminen on nyt tärkeintä. Tein liian monta toistoa masentavia tuplakiertoja kuten videolta näkyy. Otin opikseni. Kuusi palkkaamista alkaa olla Aialle maksimimäärä, kun pitää mennä lujaa. Aian kanssa puhutaan aivan erilaisista harjoittelumääristä kuin vaikkapa Krumin kanssa. Krum jaksaa, jaksaa ja jaksaa. Kenties Aia sinnikkäällä harjoittelulla pystyy jonain päivänä tekemään yhtä monta toistoa kuin Jente. Se ei ole tavoite. Ajatus vain.

Tänään Aian polvet tutkittiin terveiksi. Eläinlääkäri veikkasi samaa lonkista. Ei huolta.

Aian ensimmäinen näyttelyilmoittautuminen sujahti menemään. Idea ei ollut minun vaan Anopin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s